pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.229.94.33 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Cauta pe site
ASICS GEL-KAYANO 31™ PARIS - Cea mai stabilă și confortabilă senzație de până acum
ASICS GEL-KAYANO 31™ PARIS - Cea mai stabilă și confortabilă senzație de până acum
Alergare
08.08.2024.
Alergare

ASICS GEL-KAYANO 31™ PARIS - Cea mai stabilă și confortabilă senzație de până acum

08.08.2024.

ASICS GEL-KAYANO 31™ PARIS - Cea mai stabilă și confortabilă senzație de până acum

Stabilitatea pe care te poți baza la fiecare pas este acum prezentă în cea mai recentă versiune a modelului GEL-KAYANO™. Una dintre cele mai populare siluete de alergare de la ASICS a fost semnificativ îmbunătățită și optimizată pentru un sentiment excepțional de stabilitate și confort, iar numele său este ASICS GEL-KAYANO 31™ PARIS. Să explorăm modurile în care acest model diferă de cel anterior.

Acești adidași fac parte din colecția Celebration Of Sport, creată pentru a răspândi optimismul și a motiva mișcarea. Colecția a fost lansată în iunie anul acesta, iar paleta de nuanțe care domină modelele este concentrată pe galben, culoare care încurajează gândirea pozitivă și inspiră oamenii să își miște corpul și mintea. Ghidați de această filozofie, noii ASICS GEL-KAYANO 31™ PARIS permit alergătorilor de toate nivelurile să își schimbe modul de a percepe stabilitatea.

GEL-KAYANO 31™ PARIS, care preia elementele de confort îmbunătățite de la predecesorul său, oferă un sentiment de stabilitate adaptabilă datorită tălpii din cauciuc HYBRID ASICSGRIP™, care asigură un nivel superior de tracțiune în timpul alergării. Combinată cu tehnologia de talpă intermediară PureGEL™, acești adidași absorb impactul la contactul piciorului cu solul și permit o tranziție lină. Urmând filozofia de design a ASICS, bazată pe îmbunătățiri continue pentru a crea produse care sunt la fel de bune pentru corp și minte, creatorii celui mai recent model GEL-KAYANO au conceput o parte superioară cu o talpă intermediară asimetrică, îmbunătățită pentru a obține un sentiment mai mare de confort și adaptare la picior. Materialul din plasă ușoară permite o ventilație constantă, aspect deosebit de important pentru alergătorii care parcurg distanțe lungi.

Acești adidași sunt disponibili în mărimi pentru bărbați și sunt destinați în special alergătorilor cu tipuri de picior neutru și pronat. Sunt disponibili online și în magazinul Sport Vision.

Articole asemenatoare

05.
Mar.
Alergare
Urmând ediția a 25-a a modelului GEL-NIMBUS, care a fost oficial numit cel mai confortabil pantof de alergare într-un test independent de confort...
21.
Apr.
Alergare
Pantofii de alergare New Balance FuelCell Rebel v2 iti vor imbunatati fiecare antrenament. Iata cat sunt de performanti.
07.
Apr.
Alergare
Pantofii de alergare adidas SOLARBOOST 3 și SUPERNOVA + s-au lansat in magazine, asa ca te intampinam cu primele noastre impresii.
25.
Mar.
Alergare
Cine poate alerga pe un traseu? Raspunsul este unul simplu si clar - mai toata lumea! Iata de ce aceasta activitate a devenit atat de apreciata printre alergato...
16.
Dec.
Alergare
Gasirea pantofilor de alergare potriviti poate fi un proces riscant dar, cu sfaturile potrivite, poti face cautarea mult mai usoara.
22.
Jun.
Alergare
Va prezentam cateva greseli pe care majoritatea le facem dupa o sesiune de alergare si pe care ar trebui sa le evitam.
04.
Apr.
Alergare
Pentru o incaltaminte de alergare, cheia ramane confortul oferit. Noul Vomero 12 ofera acest lucru datorita tehnologiei Flywire, dar si datorita talpii fabricat...
02.
Feb.
Alergare
Alegerea unui articol de imbracaminte poate fi de multe ori o provocare, asta in conditiile in care gasim date scrise pe eticheta, inclusiv compozitia materialu...