pentru toate comenzile peste 200 Lei

Plateste cu cardul in siguranta prin WSPay - Visa, MasterCard, Maestro

031.229.94.33 sau online@sportvision.ro

si ai extra avantaj de 30 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Cauta pe site
MAMMUT – UN BRAND PENTRU DEPĂȘIREA PROPRIILOR LIMITE
MAMMUT – UN BRAND PENTRU DEPĂȘIREA PROPRIILOR LIMITE
Outdoor
21.05.2024.
Outdoor

MAMMUT – UN BRAND PENTRU DEPĂȘIREA PROPRIILOR LIMITE

21.05.2024.

Sporturile outdoor și montane înseamnă să îmbrățișezi provocările și să îți depășești limitele. Și exact asta reprezintă brandul Mammut! E alături de noi în căutarea de noi obiective, ne încurajează să cucerim noi trasee din nou și din nou, ne ajută să luptăm cu noi înșine și ne răsplătește atunci când câștigăm. Suntem mândri să vă prezentăm brandul Mammut, care aduce idei noi și revigorante în gama noastră outdoor prin echipamente de top, ce vă vor inspira să explorați și să depășiți limitele a ceea ce credeți că este posibil.

Mammut este unul dintre cele mai iconice și de încredere branduri din lume, fondat în Elveția încă din 1862. A devenit un sinonim pentru echipamente outdoor premium și este un nume pe care alpiniștii și aventurierii outdoor din întreaga lume îl folosesc pentru a se simți în siguranță în călătoriile lor. Misiunea brandului este să te inspire și să te încurajeze să descoperi și să stabilești noi provocări! Ceea ce face Mammut atât de special este angajamentul său pentru inovație, sustenabilitate și calitate superioară. Gama outdoor Mammut se distinge în special prin utilizarea celor mai avansate tehnologii și materiale, testate în cele mai extreme condiții.

Mammut te echipează cu pantofi, pantaloni, tricouri, hanorace și accesorii concepute pentru a oferi siguranță maximă, confort și durabilitate. De asemenea, sunt pasionați de sustenabilitate, folosind materiale reciclate și susținând inițiativele de protecție a mediului. Ca brand, Mammut ne motivează să cucerim și să descoperim natura, motiv pentru care au mare grijă să o protejeze. Misiunea lor este să inspire oamenii și să le permită să experimenteze vârfurile munților și sporturile outdoor într-un mod complet nou – și o fac cu stil! Celebrează fiecare succes, oricât de mic, și oferă sprijin neclintit atunci când ai nevoie cel mai mult. Vor fi acolo pentru a-ți crește încrederea atunci când ai nevoie cel mai mult, deoarece știu că fiecare ascensiune, fiecare alergare și fiecare aventură este o oportunitate de a învăța și a crește.

Fiecare piesă de îmbrăcăminte și echipament din colecția Mammut a fost realizată cu cea mai mare grijă și precizie, asigurându-se că respectă cele mai înalte standarde de calitate. De aceea, Mammut este alegerea perfectă pentru toți pasionații de activități outdoor, fie că sunt amatori sau profesioniști! Vizitează magazinele noastre și magazinul online pentru a descoperi echipamentele care vor duce aventurile tale la un alt nivel!

 

Echipa Sport Vision

Articole asemenatoare

31.
Jul.
Outdoor
Accesoriile sportive sunt foarte importante in construirea unei tinute sportive, ele sunt acele mici detalii care iti asigura confortul de care ai nevoie in tim...
06.
Jan.
Outdoor
Ghetele pentru drumetie adidas Outdoor Terrex Swift R Mid GTX au aparut pe piata inca din anul 2009. Acestea sunt niste ghete foarte populare si practice, potri...